MOST VISTED

September 03, 2017

Dr. Sebiha Shala: Peja qytet tërheqës pë...

September 04, 2017

Dr. SABIHA SHALA-KANDIDATE PËR KRYETARE ...

September 01, 2017

Dr. Sabiha Shala viziton Bashkësinë Isla...

September 04, 2017

General

618

Dr. SABIHA SHALA-KANDIDATE PËR KRYETARE TË PEJËS

SABIHA SHALA-KANDIDATE PËR KRYETARE TË PEJËS Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala është lindur më 01.03.1981 në Loxhë të Pejës, në një familje patriotike, babai i së cilës, Zeqë R. Shala ishte i burgosur politik në vitet e 60-ta. Familja e ngushtë e Zonjës...

Read More

September 03, 2017

General

661

Dr. Sebiha Shala: Peja qytet tërheqës për punë dhe me të ardhme për të rinjtë, ë...

“Punësimi i të rinjve dhe ofrimi i mundësisë për realizimin e perspektivës së tyre, rikthimin e namit të Pejës si qytet turistik dhe tërheqës për punë dhe me të ardhme, është prioritet imi”, theksoi Dr. Dabiha Shala, në takim njohës me disa...

Read More

September 01, 2017

General

314

Dr. Sabiha Shala viziton Bashkësinë Islame në Pejë

Kandidatja për kreun e Komunës së Pejës, Dr. Sabiha Shala, me krerët e lartë të Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë, ka vizituar Selinë e Bashkësisë Islame në Pejë ku u prit nga udhëheqësi i saj, ef. Musli Arfiaj. Festa e Kurban Bajram...

Read More